Infos pràctiques

Allotjament / alojamiento

Intentarem disposar d’allotjament per a totes a les nostres cases, però si tens altres opcions t’ho agrairem, que som moltes. I si ho prefereixes, aquí et facilitem alguns enllaços / Intentaremos disponer de alojamiento para todas en nuestras casas, pero si tienes otras opciones te lo agradeceremos, que somos muchas. Y si lo prefieres, aquí te facilitamos algunos enlaces.

Menjar / Comidas:

Hi haurà esmorzar i dinars de divendres a diumenge per a totes les participants. Intentarem facilitar també algun sopar / Habrá desayuno y comida de viernes a domingo para todas las participantes. Intentaremos facilitar también alguna cena.

Transport a Barcelona / Transporte en Barcelona:

A Barcelona el metro, els autobusos i el servei de ferrocarrils de la Generalitat funcionen amb el mateix bitllet.  El bitllet senzill té un cost de 2,15€ mentre que la T10 costa 9,95€ ( aprox. 1 € el viatge). A més existeixen  bitllets per dies amb 10% de descompte si els compreu per internet ( 3dies = 20,50€ // 4 dies = 26,50€). Per a més informació d’horaris, línies… aquí teniu aquesta página web:http://www.tmb.cat/ca/linies-de-metro / En Barcelona el metro, los autobuses y el servicio de ferrocarriles de la Generalitat funcionan con el mismo billete. El billete sencillo tiene un coste de 2,15€ mientras que la T10 cuesta 9,95€ ( aprox. 1€ el viaje). Además existen billetes por días con 10% de descuento si los compráis por Internet ( 3 días = 20, 50€// 4 días = 26,50€ ). Para más información de horarios, líneas,… aquí tenéis esta página web: http://www.tmb.cat/ca/linies-de-metro

Com arribar a Can Batlló / Cómo llegar a Can Batlló:

Info detallada aquí: https://canbatllo.wordpress.com/com-arribar/

 

Com arribar al parc de l’Espanya Industrial / Cómo llegar al parque de la Espanya Industrial

  • Metro: L1+L5 Plaça de Sants, L5+L3 Estació de Sants, L3 Tarragona, L1 Hostalfrancs
  •  Bus: V7 i el 78 paren a l’estació de Sants
  •  Tren: Parada Estació de Sants : R1, R2, R3, R4, i R7