Qui som

[Más abajo en castellano]

Som un ampli grup de dones i bolleres diverses i de diferents punts de l’Estat es2016_MAGLogo-01panyol, que al 2015 vam decidir coordinar-nos per realitzar la I TROBADA MA(G)DALENAS EUROPA del 23 al 26 de juny del 2016 a Barcelona. Conformem aquest grup persones a títol individual i els següents col·lectius de Barcelona i altres llocs: La Ciranda, Averlasailas: Teatro de lo Posible, Filalagulla, Cultura Crítica (València), Enruta’t, Trama Serveis Culturals, Assoc. Cúrcuma, uTOpia barcelona, ​​Gizat (Donosti). També està col.laborant en l’organització La Fondona de Can Batlló.

Tenim en comú ser practicants de Teatre de les Oprimides (TO) i/o formar part de grups feministes de l’Estat espanyol. Treballem des de l’art i especialment des del compromís amb el TO, identificant i denunciant a través del cos les dinàmiques opressives per a les dones amb l’objectiu de transformar aquestes situacions. Establim ponts i sinergies per enfortir una xarxa estatal i europea de persones i col·lectius que treballem per la vida i els drets de les dones.

Encara que com a grup estem en contacte i col·laborem des de fa anys en una xarxa informal, aquesta I Trobada es presenta com una oportunitat per trobar-nos i treballar col·lectivament per a la consolidació d’aquesta Xarxa Ma(g)dalenas a Europa.

La Xarxa Ma(g)dalena Internacional

Al 2010 es conforma la Xarxa Ma(g)dalenas Internacional arran de diversos laboratoris teatrals, seminaris i trobades internacionals realitzats en diverses ciutats del món, amb l’objectiu de ser un espai de valorització i difusió del treball realitzat per diversos grups de dones en relació a les opressions de gènere. Al setembre del 2015 es realitza el 1er Festival Ma(g)dalena Internacional a Puerto Madryn (Argentina). És en aquest festival on neix la idea de realitzar una Trobada Ma(g)dalenas a Europa per treballar en la consolidació de la Xarxa Europea Ma(g)dalenas.

———————————————————–

2016_MAGLogo-01Somos un amplio grupo de mujeres y bolleras diversas y de diferentes puntos del Estado español, que en 2015 decidimos coordinarnos para realizar el I ENCUENTRO MA(G)DALENAS EUROPA del 23 al 26 de junio del 2016 en Barcelona. Conformamos este grupo personas a título individual y los siguientes colectivos de Barcelona y otros lugares (los marcados entre paréntesis): La Ciranda, Averlasailas: Teatro de lo Posible, Filalagulla, Cultura Crítica (València), Enruta’t, Trama Serveis Culturals Assoc. Cúrcuma, uTOpia barcelona, Gizat (Donosti). También está colaborando en la organización La Fondona de Can Batlló.

Tenemos en común ser practicantes de Teatro de las Oprimidas (TO) y/o formar parte de grupos feministas del Estado español. Trabajamos desde el arte y especialmente desde el compromiso con el TO, identificando y denunciando a través del cuerpo las dinámicas opresivas para las mujeres con el objetivo de transformar estas situaciones. Establecemos puentes y sinergias para fortalecer una red estatal y europea de personas y colectivos que trabajamos por la vida y los derechos de las mujeres.

Aunque como grupo estamos en contacto y colaboramos desde hace varios años en una red informal, este I Encuentro se presenta como una oportunidad para encontrarnos y trabajar colectivamente para la consolidación de esta Red Ma(g)dalenas en Europa.

La Red Ma(g)dalena Internacional:

En 2010 se conforma la Red Ma(g)dalenas Internacional a raíz de diversos laboratorios teatrales, seminarios y encuentros internacionales realizados en varias ciudades del mundo, con el objetivo de ser un espacio de valorización y difusión del trabajo realizado por diversos grupos de mujeres en relación a las opresiones de género. En septiembre del 2015 se realiza el 1er Festival Ma(g)dalena Internacional en Puerto Madryn (Argentina). Es en este festival nace la idea de realizar un Encuentro Ma(g)dalenas en Europa para trabajar en la consolidación de la Red Europea Ma(g)dalenas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s