Benvingudes!

[Más abajo en castellano]

Benvingudes al blog de la Trobada a nivell europeu de la Xarxa Ma(g)dalenas, per a dones, bolleres i trans que practiquen Teatre de les Oprimides des d’una perspectiva feminista, la qual tindrà lloc els dies 23, 24, 25 i 26 de juny a Barcelona.

En aquest blog podreu trobar tota la informació de la trobada. Si no trobes alguna cosa, és que encara s’està construint. Anirem actualitzant a mesura que anem prenent decisions! 🙂

Us podem avançar que:

  • Els tres primers dies de la trobada seran a l’espai veïnal autogestionat Can Batlló [Sants – La Bordeta]; per a l’últim estem valorant opcions.
  • L’encontre serà totalment autogestionat, no tindrà cost per a les participants i intentarem garantir, en la mesura del possible, la manutenció i l’allotjament (no els desplaçaments).
  • Les promotores de la trobada ens estem reunint periòdicament a La Bastarda [Sants], i ens organitzem en petites comissions (finançament, programa, difusió, logística…) Si vols participar d’alguna manera, pots escriure a magdalenasbcn@gmail.com i veiem de quina manera podem treballar juntes (mentre més siguem, millor!).
  • A les diferents pestanyes d’aquest blog trobaras la resta d’informacions. Si trobes a faltar alguna cosa, no dubtis a escriure’ns. I recorda que també estem a facebook (/trobadaeuropeamagdalenas) i twitter (@TrobMagdalenas).

Estem molt contentes i emocionades per aquesta trobada, que segur marcarà un abans i un després per a totes nosaltres! Fins aviat!

——————————————————————

Bienvenidas al blog del Encuentro a nivel europeo de la Red Ma(g)dalenas, para mujeres, bolleras y trans que practican Teatro de las Oprimidas desde una perspectiva feminista, el cual tendrá lugar los días 23, 24, 25 y 26 de junio en Barcelona.

En este blog podréis encontrar toda la información del encuentro. Si no encuentras alguna cosa, es que todavía se está construyendo. ¡Iremos actualizando en medida que vamos tomando decisiones! 🙂

Os podemos adelantar que:

  • Los tres primeros días del encuentro serán en el espacio vecinal autogestionado  Can Batlló [Sants – La Bordeta]; para el último estamos valorando opciones.
  • El encuentro será totalmente autogestionado, no tendrá coste para las participantes e intentaremos garantizar, en la medida de lo posible, la manutención y el alojamiento (no los desplazamientos).
  • Las promotoras del encuentro nos estamos reuniendo periódicamente en La Bastarda [Sants], y nos organizamos en pequeñas comisiones (financiación, programa, difusión, logística…) Si quieres participar de alguna manera, puedes escribir a magdalenasbcn@gmail.com y vemos de qué manera podemos trabajar juntas (¡mientras más seamos, mejor!).
  • En las diferentes pestañas de este blog trobaras el resto de informaciones. Si echas de menos alguna cosa, no dudes en escribirnos. Y recuerda que también estamos en facebook (/trobadaeuropeamagdalenas) y twitter (@TrobMagdalenas).

¡Estamos muy contentas y emocionadas por este encuentro, que seguro marcará un antes y un después para todas nosotras! ¡Hasta pronto!

noies_trobada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s